25 Mart 2012 Pazar

Amerika Bilim ve Teknoloji Bakımından Avrupadan En Az 20 Yıl İleride



Bu iddayı birkaç örnek  ile kanıtlayabiliriz. Öncelikle Avrupanın yürüttüğü CERN deneyini hepimiz biliyoruz fakat ABD bu deneyi en az 20 yıl önce yaptı ve meyvelerini topladı, Avrupa bu deneyi ve sonuçlarını daha yeni keşfediyor. Avrupa Cern de mevzu bahis konudaki çalışmalarında emekleme dönemindeyken ABD kendi tesislerini kapatma aşamasına gelmişti.
Bakınız: ABD nin Hodron Çarpıştırıcısı Tesislerini Kapatması



 Bir diğer kanıt Hayalet Uçak teknolojisinde karşımıza çıkıyor bu teknolojiyi ne zaman keşfettildiğinden emin değiliz fakat Körfez Savaşında kullanmak zorunda kalması ile gün yüzüne çıkıyor kimi otoritelere göre en az 50 yıldır elerinde olan bir teknolojiydi.
 Haarp ve uzaya çıkmayı sağlayan roket rampaları teknolojilerinde bunlara örnek verilebilir fakat halihazırda henüz Avrupanın fersah  fersah ötesinde olan teknolojilerde mevcut başta İyon Motorları(bununla ilgili özel bir yazı hazırlıyorum) olmak üzere yörüngede bulunan X-37B adlı insansız yörünge aracını Avrupalıların değil yapma çalışması hayal dahi edemeyecek teknolojilerdir, özellikle X-37B nin uzayda gözlerden uzak yapmaya çalıştığı şey sadece Avrupa değil tüm dünyanın 100 yıl ötesinde bir deneydir.
Bakınız: 7 aydır uzayda olan X-37B

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder