11 Ağustos 2012 Cumartesi

Dünyanın Başına Bela Şirketler

Bugün hala arabanız için benzin veya gaz alıyorsanız, evinizdeki elektronik eşyaları çalıştırmak için elektrik parası ödüyorsanız ve ısınmak için para ödüyorsanız bilin ki bunun sebebi Dünya çapında doymak nedir bilmeyen bazı büyük şirketlerin açgözlülüğü yüzündendir.
Bu şirketleri daha evvelki yazılarımda ifşa etmekten çekinmiştim fakat şimdi karar değiştirdim, işte Dünya nın üzerine çöreklenmiş şirketler.


BP, Shell ve Exxon: 
Petrolün dünyadaki devleri olan bu iki firma o kadar güçlü firmalar ki Dünya da onlardan habersiz arabalar için alternatif enerjiler asla geliştirilemez bu firmaların içindeki endüstri ajanları Dünya üzerinde petrolün yerini alabilecek herhangi bir teknolojinin geliştirilmemesi için bu yolda adım atan birçok bilim adamını tek kalemde öldürmüşlerdir, bu gezegendeki petrol rezervleri bitene kadar bu iki firmayı kimse durdurmaz. En azından BP nin ne kadar güçlü bir firma olduğunu kanıtlamak açısından geçmiş yıllarda okyanustaki petrol sondajındaki kaçak sonucu deniz o kadar kirletmişti ki tüm analistler BP nin sırf çevrecilerin açacağı dava ile biteceğini savunurken hiç bir kuruluş veya hiç kimse firmaya dişe dokunur bir zarar veremedi hiç bir mahkeme BP yi indiremedi, BP kamuoyundaki imajını düzeltmek için bir kaç tazminat ödedi fakat bu tazminatlar BP ye değil zarar vermek bedava reklam kârı olarak geri döndü.

Goldsman Sach, Chase ve Bank of America:
Bir işin içinde para varsa orada mutlaka bankalarda oluyor bu üç banka tüm Dünya nın para akışını kontrol ediyor İsviçre bankalarına yatırılan paralardan dahi haberleri var, bu üç bankayı ayakta tutan firmalar Petrol, doğal gaz ve benzeri enerjileri elinde bulunduran firmalar olduğu için aynı derecede güçlüler. Dünyadaki savaşları organize edip besleyenlerde bu bankalardır para akışını sağlamak için birçok irili ufaklı firmayı kontrol ederler, bağlı olan firmaların menfaatlerini korumak için her türlü girişimde bulunabilirler, yani anlatmaya çalıştığım Petrol ve enerji firmaları ne ise bu bankalarda o.


Para = Dünyanın Kontrolü

Meşur J.D. Rockefellar ailesi  ve Rothschild  ailesi üste adı geçen şirketlerin direk yada dolaylı yoldan sahipleridirler, güç onların elinde dersek yanılmış olmayız. Bir savaş başlayacaksa onların kontrolünde olur, yeni bir teknoloji Dünya halkının kullanımına sunulacaksa bu teknoloji onlardan gelir.
Güçlü olan devletler değil paraya sahip olanlardır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder